A happy & healthy life

 

Afgelopen week is in Den Haag de tweede vestiging van BodyMentors geopend. De eerste vestiging bevindt zich in Rotterdam en daar is het een groot succes. BodyMentors, alleen al de naam vind ik persoonlijk echt aantrekkelijk. Ik vertaal het namelijk naar: ‘’Een mentor voor je body?’’ Je lichaam is natuurlijk het hele jaar door belangrijk. Maar nu het toch vanaf vandaag officieel zomer is en wij vrouwen weer in de bikini gaan vind ik het belangrijk om toch net iets meer aandacht aan mijn lichaam te geven dan normaal. Dit door net iets meer te gaan hardlopen en de lekkere dingen met mate te eten, tenminste dit probeer ik.

Total Lifestyle Coaching, dit is wat de BodyMentors aanbied. Zij zijn de eerste club van Nederland die naast begeleiding op het gebied van beweging en voeding ook ondersteuning bieden op het mentale vlak. Om goed in je vel te zitten, moeten al deze aspecten namelijk goed in balans zijn.
Als member bij BodyMentors train je één op één onder begeleiding van een personal trainer. Samen met je personal trainer stel je een persoonlijk doel op en aan de hand daarvan wordt een bijpassend trainingsprogramma opgesteld.
Het fijne van een personal trainer lijkt mij dat je ‘’moet’’. Je weet dat er iemand op je let en je corrigeert als je het niet goed doet. Daardoor heb je geen keus en moet je doorgaan. Opgeven is dan even geen optie. Lijkt mij heerlijk, want met hardlopen heb je alles zelf in de hand en ben je eigen baas dus een portie discipline is dan wel nodig.

De basis voor het trainingsprogramma is een sportmedische test. Deze test is de basis voor de wetenschappelijke onderbouwing van de training. De test is ontwikkeld en wordt afgenomen door eigen bewegingswetenschappers. Deze test wordt verschillende keren in het jaar herhaald en daardoor worden de resultaten meetbaar gemaakt. Naast beweging is een ander succesfactor voor blijvend succes voeding op orthomoleculaire basis.

Omdat bij BodyMentors het totale pakket wordt aangeboden kan je naast de fysieke inspanning ook ontspannen in de vorm van (sport) massages en schoonheidsbehandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er alleen gebruikt gemaakt van biologische producten van Rosel Heim.

Wil je in shape zijn of blijven en daarnaast een goede persoonlijke balans hebben? Dan ben je bij BodyMentors aan het juiste adres. Je kunt je aanmelden voor een intake of een kennismakingsgesprek bij BodyMentors Den Haag via info@bodymentors.nl . Het is dat ik helemaal in het zuiden van het land woon en het dan een beetje gek zou zijn als ik in Den Haag zou gaan sporten, maar ik zou het echt iedereen aanraden. Door deze blog ga ik spontaan aan het einde van deze middag nog een rondje hardlopen. Tja, alles voor een happy en healthy life!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s