Do you remember when we first moved in together?

Een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging. Ik ben vandaag namelijk begonnen als freelance tekstschrijver voor een bedrijf in Nederland (hier later meer over.)
Vandaag begon ik vroeg, namelijk om half 8 zat ik paraat achter m’n laptop en had ik mijn ontbijtje er al in zitten. Waarom ik zo vroeg begon? Om een hele simpele reden: Hoe eerder ik begon, hoe eerder ik van mezelf mocht stoppen. Tja, nu het weer zo is in Nederland moet je er maar van genieten toch, het is namelijk niet vanzelfsprekend. En als freelancer kan je mooi je uurtjes zelf indelen, dus morgen doe ik precies hetzelfde en zo kom ik netjes aan mijn uren van deze week.

Maar goed, daarover wil ik helemaal niet bloggen. Waar ik wel iets over kwijt wil is namelijk het volgende. Terwijl ik vanochtend bezig was met werken en het nummer ”Do you remember” van Jack Johnson op de achtergrond opstond, bedacht ik mijzelf ineens dat ik alweer twee jaar samenwoon met m’n liefde. Wat gaat de tijd toch snel en wat hou ik toch van het samenwonen. Het is gezellig met elkaar en ik hou echt van ons huis! Nieuwsgierig naar de inrichting? Daar ga ik later over bloggen, dus hou m’n blog in de gaten!

IMG_20130606_080245_1

 

IMG_20130606_191737

 

Heerlijke zomerse temperaturen, zorgen voor hele fijne avonden. Zo zit ik nu nog heerlijk te genieten van het buiten zijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s