Running is my new ”zen”

Wie had dat gedacht dat ik óóit nog zou zeggen dat ik hardlopen ”leuk”’ vind?! Ja juist, niemand dus. Maar toch is het wel zo. Ik vind het heerlijk en het kost mij weinig moeite om mijn schoenen aan te trekken (dit was voorheen wel anders hoor.) En ik weet niet of het komt door mijn 12 jaar hockeyervaring, maar de 5 km had ik binnen no time weer gelopen. Inmiddels heb ik een rondje uitgevogeld en dat is 6,5 km, maar ik wil natuurlijk naar de 10 km! Maar dat komt van zelf wel.

Een lange tijd heb ik aan yoga gedaan, (wat ik heerlijk vind!!), alleen eerlijk is eerlijk, ik vind het allemaal best wel duur. En als student zijnde moet ik gewoon keuzes maken en ik geef liever m’n geld uit aan andere dingen op dit moment.
Dus toen ik gestopt was met yoga, deed ik niks. Gewoon 3 maanden niks gedaan. Ik voelde mijzelf zo slecht en vond echt dat er verandering in moest komen. Want ja, hallo het is weer bijna bikinitijd en ik wil die bikini nog echt niet aan. Tja, vrouwen en bikini……

Nou goed, daar is inmiddels verandering in gekomen en ik loop nu een paar keer in de week hard en daarna doe ik mijn favoriete oefeningen (Auhmm) Squaten en buikspieroefeningen. Ik wil dit volhouden. Het is zoveel fijner om buiten te sporten dan in de sportschool al dat zweet  van al die andere mensen in te ademen. Dat idee heb ik namelijk altijd van een sportschool…

Yoga wil ik zeker wel weer oppakken want dat vind ik ook super fijn maar op dit moment is running my new zen!

IMG_20130605_100120_1

 

Vanochtend, sunshine baby! Mooie omgeving zo toch!

IMG_20130605_100233_1

 

Enjoy today! X

Advertenties

One thought on “Running is my new ”zen”

  1. Afgezien van de leuke fysieke bijwerkingen is inderdaad niets ontspannender dan alleen naar buiten trekken en joggen, wandelen,… De geur van zweet en tenenkaas in een fitnessclub is ook niet aan mij besteed :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s