VERSLAVING!

Dat je soms verslaafd raakt aan bepaalde dingen, dat kan ik mezelf goed voorstellen. Zeker nu ik zelf ook verslaafd ben. Natuurlijk zijn er wel verschillen in verschillende verslavingen en de een is net wat erger dan de ander. Maar daar ga ik mijn mening niet over geven, dat moeten mensen zelf weten.

Mijn verslaving is onschuldig, het is niet slecht voor mijn lichaam en/of gezondheid. Mijn verslaving stimuleert mij, geeft inspiratie & zorgt voor nieuwe toffe ideeën die ik kan toepassen in m’n leven. Ik heb het over mijn verslaving: Instagram. I LOVE IT. Ik vind het zoveel leuker dan Facebook. Heerlijk allerlei foto’s bekijken van mensen die ik interessant vind.
Het klinkt misschien wel heftig dat ik zeg dat het een verslaving is, maar telkens als ik maar één seconden mijn telefoon vast heb, dan moet ik echt even kijken. Voordat ik ga slapen kijk ik en zodra ik wakker word kijk ik ook meteen wat voor foto’s er zijn geplaatst. Klinkt als een verslaving hé.

Vooral veel vrouwen uit Amerika, vind ik leuk. Zij zien er altijd tof uit, super schattige kindjes en zij posten gewoon super leuke foto’s. Misschien denk je nu: Aniek wat ben jij kansloos dat je het leuk vindt om foto’s te bekijken van mensen die je niet eens kent!? Ja misschien heb je gelijk, maar laat mij gewoon oké. Ik vind het gewoon leuk en waarom? DAAROM.
Zelf post ik ook foto’s.  Ik doe het vooral omdat ik het gewoon leuk vind om een foto te maken van een ”leuk” & ”gezellig” moment.
En eerlijk is eerlijk, de foto wordt gewoon wel iets mooier met een filter. Een vriendinnetje van mij heeft een super leuke app genaamd: ABeautifulMess. Met deze app kan je teksten en tekens bij je foto plaatsen, erg leuk. Helaas is die app er nog niet voor Android. Dus ik moet nog even geduld hebben. Wel ga ik over een tijdje iets heel tofs kopen, iets waarmee ik ook hele mooie en leuke foto’s kan maken van alle ”leuke” momenten in mijn leven! Ik vertel er later meer over!

Heb je Instagram? En vindt je het leuk om mij te volgen dan kan je mij vinden op de naam: @Aniekvanwijk. Wie weet tot op Instagram!

-X-

IMG_20130515_165050

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s