DE café Rotterdam

Op school werken werkt voor mij totaal niet. Daar is het alsof mijn hersenen stoppen met denken en kom ik never nooit op een creatief idee. Buiten dat vind ik school ook gewoon echt irritant, groot en koud.
Dus de oplossing is of lekker veel thuis werken, wat ik heel heel erg fijn vind of juist lekker in een leuk koffie zaakje werken aan mijn studie & of blogs, alleen of met mijn groepsgenoten. Lovely.
Op dit moment ben ik aan het werk samen met mijn groepje in het DE café op Rotterdam Centraal, dit bevindt zich in het gebouw van Nationale-Nederlanden.
Een heerlijke inspirerende plek om te werken en om natuurlijk koffie te drinken! Het is groot en daardoor genoeg plek om ergens te gaan zitten om te werken. Het leuke van zulke plekken is dat er zoveel mensen zitten met een laptop of ander werk materiaal. Ik vraag mij altijd dan af wat iedereen aan het doen is….

Het interieur
Het interieur krijgt van mij echt een 10+. Het is super trendy en slim ingericht. Er staan drie hoge lange tafels met hoge stoelen, mijn favoriet. Je kunt hier super relaxt aan werken en de stopcontacten zijn verwerkt in de tafel dus je laptop is nooit leeg! Dan heb je de Douwe Egberts stoelen waar je lekker in kunt chillen, een andere lange tafel waar je aan kunt werken en aan de andere kant bevinden zich kleiner tafeltjes waar je gewoon lekker kunt kletsen en koffie drinken.
Wil je rustig vergaderen, dan is daar ook de ruimte voor. Het is een erg mooi pand en de keuze van de meubels, kleuren en accessoires passen goed bij elkaar en maakt het een compleet geheel.

Op dit moment ben ik hier heerlijk aan het werk voor school en ondertussen even blogs schrijven en natuurlijk even spieken op Pinterest wat voor interessante en inspirerende plaatjes ik vandaag vind! Oh en om mezelf even lekker af te sluiten van het geluid om mij heen luister ik naar de CD van Boy – Mutual Friends. Erg fijn! Beetje jammer dat wij zo wel naar school moeten om een presentatie te geven… ach hoort erbij!

Fijne dag! X

IMG_20130328_130052

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s