Paris versus New York

Al een tijdje volg ik de blog parisvsnyc.blogspot.com, een blog van Vahram Muratyan. Geweldig vind ik hem! Vahram Muratyan, is een art director en grafisch designer. Hij heeft in 2005 zijn eigen studio in Parijs (zijn geboortestad) opgestart. In 2010 heeft hij besloten om een paar maanden in NYC te gaan wonen, om te kijken wat die stad met hem deed. En in hetzelfde jaar is hij zijn blog begonnen. Hij laat telkens het verschil tussen Parijs en New York zien, door visuele tekeningen. Echt geweldig. In 2012 heeft hij een boek uitgebracht met de visuele afbeeldingen.

Toen ik het boekje zag (dus alleen de kaft) was ik al verkocht. Ik ben nogal gevoelig naar boeken met een mooie kaft, ik zie dan redenen genoeg om zo’n boekje op mijn tijdschriften rek te plaatsen. Via bol.com heb ik zijn boek gekocht en ik ben er helemaal verliefd op. Kan niet genoeg krijgen van al die plaatjes en de verschillen tussen mijn favoriete steden Parijs en NYC!

”Paris versus New york,
A friendly visual match between two cities told by a lover of Paris wandering through New York. Details, clischés, contradictions: This way, please.”

 

IMG_20130315_153557

 

IMG_20130315_153658

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s