Terug van weggeweest

Daar gaan we weer. Wekenlang had ik geen inspiratie, geen zin of tijd om iets te schrijven. Mede kwam dit doordat het even allemaal niet zo lekker liep met mijn studie communicatie. Het is op dit moment nou niet echt een feestje, maar goed nog ruim een jaar door bikkelen en dan heb ik dat welverdiende HBO papiertje ook in ‘my pocket’.

Naast dat ik mijn studie de schuld geef, heb ik ook niet geschreven omdat ik niet 100% tevreden was over mijn blog. Eerst wist ik niet zo goed waar het aan lag: de naam of de lay-out? Maar inmiddels ben ik er achter, het kwam door beiden.
Gister, was ik aan het werk op kantoor bij mijn vader. En tijdens mijn werkzaamheden die ik moest doen, kwam de gedachte dat ik eigenlijk wel weer wil gaan schrijven naar boven. Dat gevoel was fijn, dat fijne gevoel heb ik altijd al gehad zodra ik aan het schrijven was. Of dat nou was op mijn vorige blogs of voor andere sites, ik vond bloggen fijn. Excuus vind. Ik vind bloggen fijn.

Dus toen ik vanochtend fris en fruitig aan mijn dag begon, besloot ik vandaag weer de stap te zetten en mijn blog te veranderen in een andere naam. Welke naam dat moest zijn, daar hoefde ik niet lang over na te denken. De blogs die ik schrijf gaan over mijn belevingen van het leven, mijn interesses, mijn visies, mijn meningen dus waarom gewoon niet schrijven onder mijn eigen naam Aniek van Wijk. Nou die stap was zo gezet, daarna een beetje de lay-out veranderd. Het is nog niet helemaal ”je van het”, maar het begin is er.

Het is een fijne dag, heerlijk werken aan de eettafel, op tijd zorgen voor iets lekkers en heerlijk luisteren naar (franse) muziek. Waarom die keuze? Gewoon, omdat ik van Frankrijk hou. Het liefste pak in nu mijn tas in en ga ik naar Parijs. Ik moet nog even geduld hebben, nog paar weken wachten. Maar ik kan niet wachten totdat het lente is en ik heerlijk in een van de mooie parken van Parijs vertoef met een wijntje op een mooi picknick kleed. <– Snappen jullie wat ik bedoel met dagdromen, in mijn dagdroom zit ik er al! Enjoy life!

6f045965add219ad249574d64b422bd8

Advertenties

2 thoughts on “Terug van weggeweest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s